Under helgen blir det inte mer ambitiöst än nagelblogg här i nötskålen, men det är ju ganska trevligt det också. Det här superglammigt glödande lacket heter Valerie och är ifrån Zoya. Jag äger två Zoya-lack än så länge (två lila, föga överraskande) och är helsåld på båda. Är bra skit alltså, Ki ifrån samma märke kommer ansluta sig till samlingen inom kort också, efter den tjugofemte när jag har råd att köpa de här lite dyrare lacken (eller ja alltså.. sju dollar ~ 50 spänn.. svindyrt..).

Jag har även märkt att typ alla skribenter till skönhets/nagellacks-bloggar är kattägare, så det saknas mig en katt här!

5 kommentarer:

 1. Vad för webb-butik hittar man dem? Grymt fina ^^

  SvaraRadera
 2. Nailderoyale.com! Lite svårnavigerad sida med rätt dåliga bilder, man ska liksom veta vilket lack man letar efter. Men det går ju att googla om man tycker att någon flaska ser intressant ut. Annars brukar jag handla från beautyjoint.com också, snuskbilligt (älska dollarn!), och nu sist beställde jag från nailsupplies.us :)

  Ett varningens finger dock - det är beroendeframkallande.. XD

  SvaraRadera
 3. ååh tack för tipsen :D ska kolla direkt. Haha :D Det är ju lite farligt med tanke på att jag är något av en ebay-addict redan. Samt att jag blir så sur på att jag aldrig hittar roliga nagellack i butiker. Men jag får helt enkelt göra som jag gör på ebay och lämna mig en liten "varsegod att slösa på nagellack" budget O:)

  SvaraRadera
 4. Skamligt dåligt utbud av nagellack i svenska butiker. Eller väldigt svenskt utbud med tråkiga färger kanske :P

  Jag har också en sån budget! Typ, hela min lön xD

  E-bay verkar väldigt farligt på det där sättet! Jag borde nog inte gå in där, jag har en väldigt addict-personlighet :D

  SvaraRadera
 5. Hahaha :D jag kan tyvärr inte ha en sådan stor budget. :D fast kanske är det tur.

  höhö, nej det är sant, håll dig borta! Från en addict till en annan :D

  SvaraRadera