Det är fint att bo i Bromma. Jag har alltid gillat ljudet av trafik, och bor man i Bromma har man lite extra trafik också - flygtrafiken. Det är lite speciellt. Någon dag när jag är riktigt fyllesjuk kommer jag väl att förbanna de där planen åt fanders men, under vanliga omständigheter är det helt okej. Mitt kök är mindre men smart, badrummet är ännu mindre och men det har bättre förvaringsmöjligheter än mitt stora Gävle-badrum, tro det eller ej. Ett gigantiskt City Gross ligger några hundra meter bort och som den lantis jag är tittar jag storögt och förundras över utbudet av olika varor.

Det enda som stör mig med att bo här, än så länge, är att vi inte har någon kompost. Man komposterar tydligen inte i Stockholm. Lite autistiskt av mig så där att haka upp mig på den enda lilla saken, men det känns faktiskt jättekonstigt och onödigt. Det är ju jättebra med kompost. Det känns ju helt snett att slänga matrester i de vanliga soporna.
Har verkligen ingen berättat om kompostering för Stockholmarna? Ska jag behöva göra det? Starta en kompostrevolution här? Ja?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar