Ikväll ska jag nog faktiskt gå ut. Min gamla skrivarlinjecompadre Emma är på Stockholmsvisit och vi ska nog dansa lite. Måhända sitter jag på en stol och tittar på när andra dansar eftersom jag kommer jobba i tio timmar innan detta.
De lila läpparna får stanna hemma eftersom jag fortfarande har orangea naglar, med kommer istället klarröda Fab Fuschia från Wet n Wild. Karl-Alfred facet får eventuellt inte heller följa.

2 kommentarer:

  1. Det var roligt att träffa dig igen! Vi testade faktiskt amnesia efteråt! Det var inte asmycket folk, men ganska mycket och riktigt kul! Men dyr alkohol! Nu sitter jag påväg hem på en överfull buss med skrikiga ungar bakom mig. De ''skjuter'' på varandra och sparkar mig i arslet genom stolen. . . Låt mig säga att mitt humör inte är så långt idag. . .

    SvaraRadera
  2. Skittrevligt att träffa er också! Gjorde mig himla glad, något jag behövde då jag egentligen var jävligt trött :) Vi får hänga mer nu när du kommer bo här i minst två veckor i alla fall :D
    Vi får hitta ett billigt ballt ställe att dansa och dricka på.
    Alltid när jag åker tåg hamnar jag i samma vagn som skrikiga ungar eller jobbiga människor av olika slag. Hm. Andra människor är väl generellt rätt jobbiga egentligen.. :)

    SvaraRadera