Närmare titt på Milani Totally Cool innan jag förstör det ännu mer (hur många gånger ska jag behöva säga åt mig själv att inte vara och rota i lådor när naglarna är nymålade?!).
Blurple bas med koppar och rosa glitterpartiklar. Tunt och skirt som fan men efter fyra lager har man en riktigt fin färg. Fast det åker av ikväll, jag klarar inte av slitet nagellack utan börjar pilla av det så fort det fått ett enda hack.

3 kommentarer:

 1. Grymt snyggt lack! :O På tal om dina lila läppar, så ska jag besöka en kompis i Stockholm i helgen och vi kanske ska ut och röja dansgolv (något som heter tresexti eller ngt?) på fredagen. Du får väldigt gärna hänga med! Jag varnar dock för att vi gillar att hoppa runt på dansgolv länge och kan komma att skämma ut dig med stampa med Leroy moves! Inte stensäkert att vi ska ut än dock, men om inget oväntat dyker upp blir det nog så! :) Jag kan smsa dig sen, om du har samma nummer som förut dvs, annars kan du smsa mig! jag har samma som förut! vet inte om jag hinner läsa något här innan dess nämligen, åker imorgon!

  SvaraRadera
 2. Hade varit asgrymt men jag jobbar tyvärr både fredag kväll och lördag morgon så, det skulle rent teoretiskt gå men det kanske inte är en världsbäst idé ;)
  Jag tror jag har samma nummer som förut, ifall det skulle inträffa igen alltså! :)

  Min snubbe har en stampa med Leroy t-shirt förresten xD

  SvaraRadera
 3. Du får sluta jobba så mycket Elvis! Det är inte bra, lite workout på ett dansgolv däremot, bra för själ och kropp! :D

  hahaha har han? :D Det var något av det coolaste jag hört denna vecka!

  SvaraRadera